Schau Optikk Schau Optikk
Meny

Lokale saker

Briller

Vi har et stort utvalg av merkevarer i mange flotte farger og fasonger til liten og stor -herre og dame.

Noen av våre merker er:

DIOR – CHANEL – ARMANI – GUCCI – DOLCE&GABBANA – PRADA – ROBERTO CAVALLI – BULGARI – COGAN – OAKLEY – TAGHeuer – SILHOUETTE – ADIDAS – Persol – Tom Ford -Marc Jacobs mm

Briller er også mote og våre kunder skal være sikre på at vi til enhver tid har et spennende og oppdatert varelager. Vi ønsker også å gi våre kunder en positiv opplevelse og trygghet på at vi stiller høye krav til kvalitet og komfort. Vi har personale med lang erfaring og dyktig faglig kompetanse på å gi kunden all den hjelp og veiledning dem måtte ønske.

Garnityr er en brille uten innfatning i front men med skruer som fester stengene til glasset. Dette gjør at en slik innfatning krever at glasset har en kanttykkelse på minimum 2mm. Dette for at glassene ikke skal sprekke ved motstand. Derfor lønner det seg ikke å velge de biligste glassene til disse innfatninger.

Trådbrille er en innfatning der deler eller hele fronten er med nylontråd. Nylontråden ligger i et spor som blir frest inn i glasset. Her kreves det også at glasset har en kanttykkelse på minimum 2mm.


Kategorier: generelt